Νέα τάση στη διακόσμηση χώρων με ημιδιαφανή φύλλα πέτρας

Το φως παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του τέλειου χώρου. Η χρήση του φωτός έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει έναν χώρο και να δημιουργήσει ατμόσφαιρα. Περισσότερο από ποτέ, οι σχεδιαστές και οι αρχιτέκτονες παίζουν με τη χρήση του φωτός στην πέτρα. Αυτό συμβαίνει λόγω της αύξησης των νέων προϊόντων φυσικής πέτρας που διατίθενται στην αγορά και της τεχνολογίας LED. Αυτές οι αλλαγές δημιούργησαν νέες δυνατότητες και ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να φωτίσουμε μια πέτρα τώρα υπερβαίνει την απλή προσθήκη ενός προβολέα για να τονίσουμε την ομορφιά της. Ο οπίσθιος φωτισμός μιας πέτρας είναι μια ισχυρή τάση και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε λίγο περισσότερα για αυτό το θέμα.

Πρώτον, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν μπορούν να φωτιστούν όλες οι φυσικές πέτρες, μόνο αυτές που θεωρούνται ημιδιαφανείς. Επιπλέον, η εγκατάσταση ενός πίνακα οπίσθιου φωτισμού θα φωτίσει τις ημιδιαφανείς περιοχές των λίθων και θα δημιουργήσει ένα φωτεινό και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα. Η ενσωμάτωση ενός οπίσθιου φωτισμού στην πέτρα σας είναι γενικά μια εύκολη διαδικασία. Ωστόσο, για να διασφαλίσετε ότι γίνεται σωστά, πράγμα που σημαίνει ότι η φωτισμένη επιφάνεια φαίνεται ομοιόμορφη και κομψή, είναι σημαντικό να προσλάβετε έναν επαγγελματία που έχει εμπειρία και χρησιμοποιεί τα κατάλληλα πάνελ.

 

Τα φύλλα που διαθέτουμε είναι πάχους 2χιλ φυσικής πέτρας ενισχυμένη με πολυεστερική ρητίνη, που επιτρέπει το φως να περάσει, δίνοντας τους μια ημιδιαφανή απόχρωση.

 

Διάσταση φύλλων : 122×60εκ με 10ετή αντοχή σε εσωτερική τοποθέτηση.

 

 

 

Κάθε πέτρα είναι μοναδική και ο τρόπος που θα δείξει την ημιδιαφάνειά της είναι επίσης μοναδικός.

 

 

Όταν πρόκειται για εσωτερική διακόσμηση και αξιοποίηση του χώρου σας στο έπακρο, ο τρόπος φωτισμού είναι ένας βασικός παράγοντας. Η διάταξη των φώτων μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συνολική εμφάνιση του χώρου σας. Η σωστή επιλογή φωτεινής πέτρας και η σωστή εγκατάσταση με τον κατάλληλο φωτισμό, θα δώσει το τέλειο αποτέλεσμα στο έργο σας.

 

 

 

Οι πέτρες με οπίσθιο φωτισμό μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους σε ένα έργο. Οι σχεδιαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν πάγκο με οπίσθιο φωτισμό για να δώσουν κύρος σε ένα μπαρ, μια εφαρμογή τοίχου ή ακόμα και γύρω από μια στήλη για να την κρύψουν και να την μετατρέψουν σε ένα μοναδικό φωτιστικό.