Επένδυση τοίχων : Μια ενδιαφέρουσα τάση

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι εκτυπωτές και οι εφαρμοστές πρέπει να είναι ευέλικτοι, γρήγοροι, ανταγωνιστικοί και να συμβαδίζουν με τις τεχνολογικές καινοτομίες στους τομείς των μηχανημάτων και των υλικών. Προκειμένου να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στον γρήγορο ρυθμό των εκστρατειών και των διαφημίσεων της τελευταίας στιγμής, είναι σημαντικό να έχετε πάντα το πιο κατάλληλο υλικό διαθέσιμο, ασφαλές και πιστοποιημένο για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Οι τοίχοι μπορούν να επενδυθούν μόνο με ταπετσαρία;

Αυτό αντιπροσωπεύει την πρόκληση που ανέλαβε το τμήμα R&D της Guandong, το οποίο ανέκοψε το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την τάση «εφαρμογή και αφαίρεση» στη διακόσμηση τοίχων, που παραδοσιακά πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ταπετσαρία. Ένα υλικό που, ακόμη και στις πιο προηγμένες εκδόσεις του, παρουσιάζει κρίσιμα ζητήματα όσον αφορά την εφαρμογή, την ταχύτητα αφαίρεσης, τα υπολείμματα, την αντίσταση και τη διάθεση. Για να ντύσετε και να καλύψετε τοίχους μέσα σε λίγα λεπτά, χάρη σε εναλλακτικές λύσεις με τις πιο διαφορετικές υφές, αλλά όλες ικανές να συνδυάζουν την απλότητα, την ταχύτητα εφαρμογής και την αφαίρεση, την ασφάλεια και, πάνω από όλα, μια φιλική προς το περιβάλλον λύση, με ολοένα και πιο διαδεδομένες ανάγκες στον τομέα της οικολογικής αειφορίας.

Το TAP, ένα αυτοκόλλητο πολυεστερικό ύφασμα, εφαρμόζεται χωρίς κόλλα και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση επίπλων. Η εξαιρετική ικανότητα κάλυψης του TAP, η αδιαφάνεια της επιφάνειας και η βαμβακερή επίστρωσή του το καθιστούν ιδανικό για εξαιρετικά κομψές και εκλεπτυσμένες επενδύσεις τοίχων, αναδεικνύοντας τη λάμψη των χρησιμοποιούμενων χρωμάτων.

Η εταιρεία Μουμγιακμάζ διαθέτει σε μόνιμο απόθεμα αυτοκόλλητο ύφασμα για εκτύπωση, TAP , σε ρολά 137εκ x 30μ.